Germania vrea postasi romani!!!

0
521

Germanii cauta din nou forta de munca in tara noastra. Sunt scoase la concurs inca 15 posturi pentru factori postali. Acestia isi vor desfasura activitatea in zona Stuttgart.

Selectia va fi organizata la sediul AJOFM Sibiu in zilele de 19 si 20 aprilie. Sunt puse la bataie 15 posturi pentru factori postali. Angajatorii pretind de la viitorii angajati cunostinte bune de limba germana, permis de conducere categoria B si conditie fizica buna. Durata contractului va fi pentru o perioada de o jumatate de an. Se va lucra 6 zile pe saptamana iar concediul anual va fi de 26-30 de zile.

Cei care vor sa aplice trebuie sa trimita un cv in limba germana. La interviu vor ajunge doar cei care sunt selectati de angajator. Cei care au nevoie de mai multe informatii le pot obtine de la serviciul Eures. Dosarul pentru Eures trebuie sa contina o copie dupa pasaport sau act de identitate, un cv model europass in limba germana, cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoana respectiva nu are antecedente penale si o adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea clinic sanatos si apt pentru munca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.