Gala Premiilor Reflexovital, ediția a 2-a

0
1556

Academia de Înfrumusețare Reflexovital prezintă Gala Premiilor Reflexovital, ediția a 2-a. Evenimentul va avea loc în data de 17 decembrie 2015 și se va desfasura la Împăratul Romanilor Sibiu, începand cu ora 17:00.
Gala Premiilor Reflexovital este dedicată promovării și încurajării noii generații de specialiști in domenii precum beauty, wellness și întreținere corporală. Vor fi decernate premii la categorii precum „Make-up”, „Hair Styling”, „Masaj”, „Cosmetică”, „Stilizare Unghii”.
Ediția de anul acesta celebrează frumusețea, creativitatea și îndemânarea, reunind specialiști în hair-styling, make-up, moda și televiziune. Radu Nechit, Tibi Marian, Bogdan Biholar, Crina Marian și Cleopatra Popescu vor juriza cei 45 de concurenți care vor prezenta publicului sibian noile tendințe în frumusețe. Un procent din punctajul final îl va constitui și numărul de like-uri primite de concurenți pe pagina oficială de Facebook a Premiilor Reflexo-Vital.
Gala va include momente artistice de dans, muzică și teatru, susținute de tineri artiști din Sibiu. De asemenea, vor fi prezentate și o serie de piese vestimentare în cadrul unei defilări de modă.
Evenimentul va fi prezentat de Diana Cerciu, realizator TV Eveniment, cu o experiență de peste 5 ani în televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.