Final de campanie cu mesaj din partea Danielei Cîmpean.

0
8

Dragi prieteni,

Suntem la finalul campaniei electorale și mai este puțin timp până când veți alege cine să vă reprezinte în administrația publică locală și județeană.

Pe 9 iunie, aveți puterea de a stabili parcursul pe care județul nostru îl va avea în următorii patru ani.

Vă cunosc și am convingerea că știți să vă ridicați deasupra informațiilor care v-au fost transmise în această campanie, știți să faceți diferența între cele care reflectă fapte reale și cele care sunt doar speculații menite să ascundă neputința unora de vă prezenta lucruri concrete, făcute de ei, și care i-ar putea recomanda să ocupe o funcție publică.

Am alesîn cei 8 ani în care mi-ați acordat încrederea, să vă prezint ceea ce fac ca președintă a Consiliului Județean Sibiu, iar în campanie nu am făcut decât să vin în fața dumneavoastră și să vă vorbesc despre cum investițiile și programele derulate au făcut din județul nostru o casă mai primitoare, mai bună pentru toți, un loc pe care din ce în ce mai mulți oameni își doresc să-l descopere.

Am ales totodată și să nu răspund atacurilorpentru că vă cunosc, m-am născut aici, am studiat aici, îmi cresc copiii aici, și, ca și voi, cred că decența și buna credință sunt definitorii pentru comunitatea sibiană și că depinde de noi, de fiecare, să respectăm aceste principii.

De aceea am puterea să vă privesc în ochi atunci când vă vorbesc, știind că am făcut, și că voi face, tot ceea ce ține de mine pentru a asigura condiții mai bune în spitale, drumuri mai sigure, cultură de calitate sau, acolo unde este cazul, acces în școlile speciale sau la servicii de protecție socială.

Iubesc județul Sibiu cu tot ce reprezintă el și îmi doresc ca și copiii și nepoții noștri să aibă în continuare motive să-l iubească și să dorească să le fie casă.

Acestea îmi dau putere să merg mai departe, să lupt pentru lucruri despre care mulți au vorbit, dar nimeni nu a îndrăznit să și le asume, să ignor hărțuielile și atacurile și să-mi concentrez toată atenția și energia doar pe ce contează: pe tot ceea ce marea majoritate știm că înseamnă Sibiul și sibienii.

Pentru că sibienii merită!

Cu prietenie,

Daniela Cîmpean

Publicat la Comanda PNL Filiala Sibiu, cod AEP 212400

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.