Fără permis și cu vehicule neînmatriculate

0
64

La data de 10 decembrie, în jurul orei 1930, pe raza localității Jina, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, au constatat că mașina era condusă de un localnic în vârstă de 27 de ani care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Totodată, referitor la autoturism, polițiștii au constatat că acesta este neînmatriculat și are număr fals de înmatriculare.

          Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

***

La data de 10.12.2019, în jurul orei 1230, pe DJ 105A, în satul Bruiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un tractor care tracta o remorcă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul care conducea ansamblul de vehicule nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar tractorul este neînmatriculat și are număr fals de înmatriculare. Totodată, asigurarea RCA și verificarea ITP ale tractorului sunt expirate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier. Bărbatul cercetat are vârsta de 59 de ani si domiciliază în județul Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.