Fara deseuri din constructii pe domeniul public!

0
397

Primaria incepe marea curatenie a orasului! 25 de sibieni au fost amendati pentru ca au aruncat pe domeniul public deseuri din constructii. Controalele in cartiere si mai ales pe santierele din oras sunt si acum in plina desfasurare.

Reprezentantii municipalitatii spun ca doar in ultima luna au fost verificate peste 100 de santiere. Doar 20% dintre cei verificati aveau, conform legii, contracte incheiate cu firme specializate pentru ridicarea deseurilor din constructii. 50% din totalul santierelor s-au conformat abia dupa somatiile primite de la inspectorii Primariei. Alte 30% dintre santiere sunt in monitorizare pentru intrarea in legalitate chiar si in momentul de fata.

In cazul celor care nu se conformeaza normelor legale, amenzile, pentru persoanele fizice variaza intre o mie si doua mii de lei iar in cazul persoanelor juridice sunt cuprinse intre 20 si 40 de mii de lei.

Pentru ca au aruncat deseuri pe domeniul public 25 de sibieni au fost deja amendati. In cazul abandonarii deseurilor din constructii pe domeniul public amenzile sunt de la 800 pana la 1000 de lei pentru persoanele fizice iar pentru persoanele juridice amenzile variasa intre 1000 si 2500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.