Expoziția „Performative Sculpture” a artistului Cătălin Bădărău

0
22

Muzeul Național Brukenthal vă invită vineri, 21 iunie 2024, de la ora 12:00, în sala de expoziții temporare de la parterul Muzeului de Artă Contemporană din cadrul Muzeului Național Brukenthal, la vernisajul expoziției Performative Sculpture a artistului Cătălin Bădărău.

Performative Sculpture reprezintă o instalație de mari dimensiuni care are ca element central mâna privită ca actor al gestului care poate genera narațiuni performative. Expoziția își propune să analizeze vizual relația dintre obiectul sculptural și extensiile acestuia în relație cu publicul și alte medii artistice dezvoltând structuri multimediale performative.

Performative Sculpture face parte din evenimentele conexe ale ediției din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Pe parcursul expoziției, publicul este invitat să participe la un tur ghidat în prezența curatoarelor și a artistului, care va avea loc sâmbătă, 22 iunie 2024, de la ora 18:00, dar și la două intervenții performative: Rapsodia posibilă. Un spectacol liber compus și privit din trei unghiuri: Imaginea – Muzica – Cuvintele, în data de 27 iunie de la ora 23:00 și în 28 iunie de la ora 20:00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.