Experiențe din Lemn Natural cu Parchet Stratificat Sibiu marca Vicla

0
283

Totul a început în Italia anului 1938, moment în care au fost puse bazele concernului Gaspare Caligiuri Industria Boschiva & Segheria. Producătorul din Agnita de Parchet Stratificat Sibiu, Vicla Impex, este însuși succesorul care duce mai departe tradiția prin premisa: ”pasiune pentru lemn și atenția pentru detalii”, transpusă în activitatea de zi cu zi a companiei.

De asemenea, totul constă în arta rafinării lemnului și furnizarea de produse nobile și calitative.  Fie că este vorba de un spațiu comercial, sau doar de o locuință proprie, Vicla aduce în spațiul tău parchet stratificat Sibiu pentru un plus de comoditate și eleganță. 

În ceea ce prevede globalizarea, o componentă importantă în parcursul companiei este sustenabilitatea. Un aspect important este că Vicla, în activitățile zilnice, oferă atenție sporită principiilor durabilității, lanțului de aprovizionare, dar și reglementărilor și certificatelor.

De ce ai Alege un Parchet Stratificat Sibiu de la Vicla?

Originalitatea unui parchet stratificat Sibiu se poate observa cu ochiul liber față de familia sa extravagantă. Acesta iese în evidență prin structura durabilă spectaculoasă, care implică îmbinarea de funcțional și estetic, redând armonie și liniște încăperii tale pentru foarte mult timp.

Vicla oferă un combo calitativ prin rafinarea atentă a lemnului. Acesta are o serie de proprietăți benefice pentru piesele furnizate, aspecte redate în esteticul și durabilitatea pardoselii. 

Totodată, din punct de vedere tehnic, prin optarea pentru un parchet stratificat Sibiu vei observa cât de simplu și accesibil reușești să-l montezi și să-l întreții datorită suprapunerii mai multor straturi de lemn ce formează, la final, un întreg. Odată cu achiziționarea unui parchet stratificat Sibiu ai și posibilitatea de a-l folosi pentru încălzirea în pardoseală.

Este necesar să știi că gama unui parchet stratificat Sibiu este variată. Astfel, îți poți alege preferatul în funcție de propriile standarde, nevoi și capricii.

Calitate Testată prin Variate Proiecte de Succes!

După cum am menționat și anterior, chiar dacă cererea pentru un parchet stratificat Sibiu vine pentru un plus de valoare spațiului comercial, sau pentru o locuința proprie elegantă și de bun gust, Vicla urmărește să furnizeze cele mai bune piese din lemn, atent pregătite pentru a te bucura de calitate și durabilitate în produsele folosite. Atenție, dibăcie și dedicare în activitatea zilnică, Vicla cuprinde un portofoliu plin cu proiecte de succes, precum următoarele două din topul acestora: 

  1. Samsara

Spațiu comercial, în care socializarea și relaxarea domnesc, Samsara și-a îmbunătățit ambientul prin apelarea la parchet stratificat Sibiu de la Vicla pentru un strop de actualitate și rafinament. Totul se rezumă la calitate și durabilitate, proprietăți furnizate prin produsele Vicla, deoarece cu un parchet stratificat Sibiu, chiar și zonele cu trafic intens își vor păstra luciul și prospețimea pentru foarte mult timp. 

Samsara

  1. Locuință Privată

Prelucrare, culori și modele la superlativ, totul într-un parchet stratificat Sibiu marca Vicla, produs special pentru a te bucura de confort, relaxare și liniște sufletească alături de un design pe măsură. Odată ales, un  parchet stratificat Sibiu îți va întregi sentimentul de apartenență prin întregirea locuinței tale, transformând-o într-un adevărat cămin plin de sănătate pentru întreaga familie.  

100% ecologic, de o durabilitate autentică și un aspect impecabil, un parchet stratificat Sibiu este esențial în oferirea unui spațiu plăcut și propice copiilor, fiind realizat din lemn de înaltă calitate. Un parchet stratificat Sibiu îți oferă posibilitatea de a combina simplitatea cu sănătatea, redând un loc rafinat și cu un design îmbietor. 

Locuință Privată

Vicla Parquet vizează producția de piese din lemn calitative pentru pardoseala diverselor spații, tocmai pentru a avea rezultate nobile și durabile. Iar dacă te decizi asupra unui parchet stratificat Sibiu, ceea ce te și încurajăm, te vom aștepta, mereu, cu brațele deschise pe strada Avram Iancu 134, în Agnita. De asemenea, întâlnești Vicla Parquet și în București (Calea 13 Septembrie, nr. 81, bl. 77 A (parter), sector 5), în Timișoara (str. Iuliu Maniu, nr. 2), respectiv în Cluj-Napoca (str. Fabricii, nr. 68-70).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.