Relaxează-te și tu cu noi la Ocna Sibiului 

0
855

Luna August ne aduce din nou alături de tine cu un eveniment folcloric în aer liber, chiar la Lacul Pânzelor din Ocna Sibiului. 

Recent inaugurată, această zonă a devenit un obiectiv turistic de anvergură în care turiștii și localnicii preferă să își petreacă timpul liber și în care noi ne-am obișnuit să organizăm spectacole de care sa se bucure toată lumea. 

Duminică, 14 August, îți dăm întâlnire la scena nou amenajată de lângă lac pentru a te bucura alături de Aurelian Negrea, Bogdan Boeriu, Grupul vocal Doruri Sibiene, Anca Mărginean și Ilie Sadeanu de o seară plină de muzică și voie bună. 

Începând cu ora 17:00, vă așteptăm cu mic cu mare în locul în care poveștile la apus de soare se trăiesc și se simt diferit.

De ce Lacul pânzelor

Lacul pânzelor sau Lacul Inului cum mai este cunoscut printre localnici, a devenit într-un timp scurt locul pe care nu-ți dorești să-l omiți în excursia sau timpul tău liber. 

Zona special amenajată din jurul lacului, îți oferă plimbările la care sănătatea ta va zâmbi deoarece, Primăria orașului Ocna Sibiului, a montat în jurul parcului șapte aparate de pulverizare a apei sărate pentru ca toți vizitatorii să se poată bucura de necesarele ședințe de aerosoli complet gratuit. 

În același proiect, au fost recuperate și expuse statui ale unui artist local, au fost amplasate băncuțe și a fost de asemenea amenajată o tribună gândită astfel încât aproximativ 200 de spectatori să se poată bucura de evenimentele susținute în zonă.  

Interpreții de muzică populară 

Gazdele evenimentului “Sărbătoarea Salinelor”, vor fi Adina Roșca și Cătălin Doinaș. Aceștia îi vor prezenta pe numeroșii oaspeți care au acceptat cu bucurie invitația noastră la eveniment fiind nerăbdători să petreacă alături de tine.

Artiști, interpreți dar și un grup folcloric local, ne vor încânta cu interpretările personale și unice ale cunoscutelor cantece populare, ne vor bine dispune cu propriile compoziții muzicale și ne vor scoate la dans pentru un plus de distracție și voie bună. 

Vrem să împărtășim experiențe noi și memorabile, la fel cum am făcut și până acum. Petrece și tu duminica acestui weekend prelungi alături de noi fredonând cântecele lui Aurelian Negrea, Bogdan Boeriu și Ilie Sadeanu, Grupului vocal Doruri Sibiene și ale Ancăi Mărginean. 

Așadar, duminică, 14 August, te așteptăm începând cu ora 17:00, la o gură proaspătă de sănătate într-o atmosferă veselă în care muzica îți va fermeca sufletul și în care preparatele locale îți vor încânta papilele gustative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.