Eveniment FM se aude la mare! 95,9 FM- Noua frecventa Eveniment FM.

0
1684

Mare Eveniment in familia Trustului de presa Eveniment din Sibiu- o noua licenta de emisie castigata , o noua arie de acoperire!

Data de 30 iunie 2022 va ramane cu siguranta in istoria radioului Eveniment Fm. In urma participarii la concursul organizat de Consiliul National al Audiovizualului ( CNA), Eveniment FM a castigat o noua frecventa de emisie de aceasta data pe litoralul Romanesc,  95,9 FM, acoperind astfel un total de 4 mari orase resedinta de judet : Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti, Constanta .

Noua frecventa va acoperi zona de litoral si localitati precum  Constanta, Murfatlar, Medgidia, Costinesti, Eforie, Neptun.

Cu o vechime de peste 26 de  ani, radio Eveniment s-a dovedit a fi un business in crestere constanta, in 01.03.1996 a lansat primul post de radio la Sibiu pe 103,2 FM, in 01.03.2008 statia de la Agnita, 88,5 FM. In data de 27 iunie 2017 Eveniment FM a fost castigatorul frecventei 96,9 fm , cu amplasament in varful Cozia- cel mai inalt punct din Romania dedicat amplasamentelor de radio difuziune, acoperind tehnic o arie imensa la sud de Carpati si orase precum Rm. Valcea si Pitesti.

“ Suntem bucurosi sa vedem ca radio Eveniment este apreciat in atatea colturi ale tarii, si motivati sa ajungem in cat mai multe orase pentru a bucura ascultatorii cu programele noastre. Putem afirma in acest moment ca radio Eveniment a devenit din local-regional. Politica noastra de dezvoltare se bazeaza pe realizarea de statii locale/regionale cu program propriu dedicate comunitatilor in care se receptioneaza fiecare statie. ” spune Alin Calin, CEO trust de presa Eveniment.

background textured wallpaper inspiration design video animation cartoon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.