Elevi din cinci licee participă la Concursul de roboți mobili, la ULBS

0
172
????????????????????????????????????

Peste 40 de echipe vor lua parte la prima etapă a Concursului de roboți mobili, organizat de Departamentul de Mașini și Echipamente Industriale din cadrul Facultății de Inginerie.  Campionatul, aflat la cea de a patra ediție, va avea loc în 27 februarie, începând cu ora 9:00, în holul Facultății de Inginerie și cuprinde două etape în care roboții construiți de echipele participante se vor întrece pe diferite trasee de viteză sau obstacole.

În campionat s-au înscris 41 de echipe, dintre care: 21 din cadrul ULBS – Facultate de Inginerie, o echipă de la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, și 20 echipe formate din liceeni de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Național ”Octavian Goga”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Sibiu, Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, Colegiul Tehnic Independenţa, Colegiul Tehnic Energetic.

Echipele de studenți ai Facultății de Inginerie sunt formate din peste 80 de studenți de la diferite specializări: Mecatronică,Robotică, Mașini-Unelte și Sisteme de Producție, Sisteme de Producție Digitale, Tehnologia Informațiilor și Calculatoare, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic.Vă așteptăm să susțineți membrii echipelor în demersul lor de a proiecta și realiza cel mai rapid robot ”line follower”!”, a declarat Prof. univ. dr. ing.Gabriel Racz.

Programul etapei I:

9:00 – 11.00  – Antrenamente oficiale pe pista de concurs;

11:00 – 11:15  –  Deschiderea oficială a manifestării;

11:15 – 14:15  –  Concurs (rundele 1-3);

14:15 – 14:30  –  Festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.