Wednesday, October 20, 2021
HomeLOCALDonald Tusk, indragostit de Sibiu

Donald Tusk, indragostit de Sibiu

Summitul de joi de la Sibiu a aratat intregii lumi fata frumoasa a tarii noastre. Marii lideri europeni veniti aiai centru a a semna “Declaratia de la Sibiu” au fost fascinati de frumusetea orasului de pe Cibin. Cel care a facut deliciul romanilor a fost insa Donald Tusk, presedintele Consiliului European care si-a prezentat parte din discurs in limba romana si a spus ca s-a indragostit de Sibiu.

Pentru o zi, in 9 mai, de Ziua Europei, Sibiul a dat ora exacta pe batranul continent. Pe meleagurile noastre a avut loc un moment istoric! Summitul informal a reunit cei mai importanti lideri ai Europei. Acestia au venit la Sibiu pentru a semna, alaturi de gazda evenimentului, Presedintele Klaus Iohannis,  Declaratia de la Sibiu.

Ulterior intalnirii de maxima importanta, mai marii UE au venit la declaratii. Toti au vorbit despre unitate, despre o justitie libera, despre valori europene care trebuie protejate sau despre dezvoltarea unor programe menite sa protejeze mediul.

Cel care a reusit insa sa ii cucereasca de-a dreptul pe romani a fost insa Donald Tusk. Acesta li s-a adresat romanilor in limba lor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa