Distractie inainte de inceperea scolii

0
943

De luni scolarii se intorc in banci. Inainte de asta insa, micutii au vrut sa mai dea inca o petrecere pe cinste. S-au strans la Biblioteca astra si au pus la cale un spectacol de zile mari. Spectatori le-au fost parintii bunicii si prietenii din fata blocului.

12.09.2014 11:08Dupa o vara intreaga in care si-au facut prieteni noi, au participat la diferite activitati si chiar au invatat pe ici pe colo, micutii de la Secta pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra au constatat ca pe nesimtite vacanta de vara s-a incheiat. De luni se vor intoarce in banci. Dar pana atunci au tinut mortis sa isi ia ramas bun asa cum se cuvine de la tot ce a insemnat distractie de vara. Sau apucat de pus la cale un spectacol de zile mari. Spectatorii au fost parintii, prietenii, vecinii si toti cei care au vrut sa ii cunoasca.
Pana sa dea drumul distractiei insa micutii au fost premiati. Cu totii au primit diplome de calatorie in minunata lume a cartilor. Abia apoi a inceput nebunia. Pasul 1? Proba de costume. A continuat cu muzica de calitate. Alaturi pe toata perioada verii le-au fost voluntarii bibliotecii. Cei mici spun cu mana pe inima ca pentru ei asta a fost cea mai tare vara pe care au avut o.Cele mai mari emotii nu le-au avut insa ei si nici voluntarii. Cele mai mari emotii le-au avut…bibliotecarele. Dupa atata distractie si voie buna scolareii si-au incarcat bateriile cat pentru tot anul scolar. Cu toate acestea ei au totusi o mare dorinta:sa treaca timpul cat mai repede si sa vina din nou vacanta de vara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.