luni, octombrie 25, 2021
AcasăLOCALDirectia Silvica Sibiu are grija de padurile Brasovului

Directia Silvica Sibiu are grija de padurile Brasovului

Directia Silvica din Sibiu este singura institutie de acest tip din tara care are in administrare paduri din alte judete ale tarii. Sibienii gospodaresc 7 mii de hectare din Brasov. Sunt si alte entitati din afara judetului care isi doresc afilierea la Sibiu din punct de vedere al fondului forestier.

La momentul de fata Directia Silvica a judetului Sibiu, prin cele 8 ocoale silvice se ocupa de aproape 120.000 de hectare de padure de pe teritoriul intregului judet. La acestea se adauga alte cateva mii de hectare pe care Sibiul le administreaza in judetul Brasov.

Administrarea de paduri in alte judete pare a fi un semn al profesionalismului in ceea ce ii priveste pe angajatii Directiei Silvice Sibiu.

Pana sa apara si alte judete care sa doreasca sa isi administreze fondul forestier prin Directia Silvica Sibiu, angajatii institutiei sunt preocupati de salvarea de la degradare totala a fostelor terenuri agricole sau de pasune distruse din diverse motive. Acestea pot fi salvate cu ajutorul impaduririi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa