De la bal la spital

0
487

10 persoane au ajuns in weekend la spital cu toxiinfectie alimentara dupa ce au consumat produse alimentare de la un restaurant din Paltinis. Este a doua oara in aceasta vara cand la respectiva societate comerciala sunt probleme. Luna trecuta alte 17 persoane au avut aceeasi soarta. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica au prelevat deja probe si se asteapta rezultatele. Ancheta OPC este in curs de derulare.

index

10 persoane din mai multe colturi ale tarii au ajuns la spital in acest weekend. Oamenii venisera sa petreaca la Paltinis. Au luat masa de dimineata iar la cateva ore distanta au inceput sa se simta rau. Au sunat la 112. Au fost 6 victime din Bucuresti, 2 din Brasov, una din Prahova si una din Alba. Culmea este ca in urma cu o luna de zile, de la acelasi restaurant au ajuns la spital 17 persoane tot cu toxiinfectie alimentara. La fata locului au ajuns si autoritatile sibiene. Cei de la DSP au prelevat probe din hrana apa si chiar de la angajatii care isi desfasoara activitatea acolo iar cei de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului au demarat de asemenea o ancheta.
Ancheta de luna trecuta a scos la iveala nereguli grave insa restaurantul a fost in continuare lasat sa functioneze. Ramane de vazut care vor fi rezultatele pentru analizele din aceasta luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.