duminică, octombrie 24, 2021
AcasăTIMP LIBER"Dark Shadows" la Arta

„Dark Shadows” la Arta

In acest sfarsit de saptamana, Cinematograful Arta din Sibiu va invita la o comedia fantastica. Filmul ii are in rolurile principale pe Michelle Pfeiffer, Johnny Depp si Eva Green.

“Dark Shadows – Umbre intunecate”, este o alta poveste cu vampiri.

In anul 1752, Joshua si Naomi Collins parasesc Liverpoolul, impreuna cu fiul lor Barnabas, interpretat de Johnny Depp, navigand spre o noua viata in America. Insa nici macar peste ocean nu aveau sa scape de blestemul care s-a abatut asupra familiei lor. Douazeci de ani mai tarziu, Barnabas avea lumea la picioare sau cel putin Orasul Collinsport din Maine. Stapan al conacului Collinwood, Barnabas este acum bogat, puternic si un veritabil playboy, cel putin pana in momentul in care comite grava greseala de a-i frange inima vrajitoarei Angelique Bouchard.
Blestemul ei este unul necrutator pentru ca il condamna pe Barnabas la o soarta mai nedreapta chiar decat moartea: il transforma in vampir, pentru a-l ingropa de viu. Doua secole mai tarziu, Barnabas este eliberat din mormant si se aventureaza intr-o foarte diferita lume a anului 1972. Se intoarce la conacul Collinwood doar pentru a constata ca resedinta lui, odata mareata, a fost lasata acum in paragina. Descendentii disfunctionali ai familiei Collins nu sunt nici ei prea departe, fiecare ascunde cate un secret intunecat, comportamentul lor fiind dincolo de abilitatile oricarui psihiatru.
Scenariul filmului a fost conceput de Seth Grahame-Smith, dupa o poveste de John August si Grahame-Smith, avand la baza serialul de televiziune omonim creat de Dan Curtis.

Articolul precedentConcursul National de Navomodele
Articolul următorCreste potul la Loto
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa