Dans in Piata

0
837

Spectacol de zile mari vineri la pranz in Piata Mare a Sibiului. Elevii clasei a 4-a de la Scoala 2 au prezentat parintilor si trecatorilor dansuri moderne. Scolarii au avut-o ca profesoara pe o tanara practicanta, studenta la Pedagogie tocmai din Germania.

17.10.2014 11:08Piata Mare a Sibiului s-a transformat vineri in ring de dans pentru elevii clasei a-IV-a C de la Scoala Generala numarul 2. Scolarii au invatat pasii de dans de la o tanara din Germania venita in practica la Sibiu. Lena, viitoarea invatatoare a stat o luna printre scolarii sibieni.
Micutii au facut un spectacol de zile mari in fata parintilor si a trecatorilor care s-au oprit sa ii fotografieze si sa ii filmeze. Pentru viitoarea dascalita din Germania vineri a fost ultima zi de predare printre scolarii Sibieni. Va merge inapoi in tara ei, isi va termina studiile si va deveni la randul ei invatatoare. Va pastra insa cu multa caldura in suflet toate momentele unice traite la Sibiu. Ba mai mult, tanara spune ca nu ar sta pe ganduri daca ar avea ocazia sa revina printre sibieni. Nu doar tanara viitoare invatatoare a fost fericita la Sibiu. Si micutii scolari au fost la fel de incantati de cunostinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.