Cutremur urmat de incendiu la Sibiu. Exercitiu de alarmare publica reusit

0
1287

Exercitiu de alarmare publica in toate scolile din Sibiu. la Scoala Nicolae Iorga pompierii au facut si o simulare de incendiu produs in urma unui cutremur. Cei mici nu au fost speriati, ba din contra, au fost extrem de interesati de modalitatea de interventie si aparatura din dotare.

Exercitiul celor de la ISU a inceput de la ora 10.40 cand in tot orasul au fost pornite alarmele. In scolile sibiene s-a trecut la evacuarea elevilor. Scolarii au fost dusi in locuri sigure. S-a folosit curtea scolii pornindu- se de la ideea ca la o eventuala prabusire a cladirii cei mici trebuie sa fie cat mai departe de orice obiect aflat in cadere. Scenariul exercitiului a continut si izbucnirea unui incendiu la Scoala Nicolae Iorga.
Cei mici au fost cat se poate de incantati de demonstratii. Au invatat cum se foloseste tunul de apa si au vazut cum se acorda primul ajutor.
La finalul exercitiului cei 700 de copii care invata in scoala Nicolae Iorga au avut ocazia de a-si face fotogragii cu masinile din dotarea ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.