CSU SIBIU INCEPE STAGIUL DE PREGATIRE

0
677

CSU Atlassib Sibiu si-a definitivat programul de pregatire si cel al partidelor de verificare pana la inceperea sezonului oficial de baschet din toamna. Echipa pregatita de Dragan Petricevic se va reuni in data de 1 august la sala Transilvania.

Intalnirea va incepe cu o vizita medicala si controlul antidoping al jucatorilor. CSU Atlassib Sibiu va continua pregatirile in oras pana in data de 12 august. Intre 12 si 22 august echipa se va deplasa la Miercurea Ciuc, unde se va pune baza pe pregatirea fizica si tactica a jucatorilor, intr-un stagiu de pregatire de 10 zile. In 23 si 26 august, vor avea loc doua partide de verificare cu echipe mai slab cotate. Intre 30 august si 2 septembrie CSU are programate alte doua partide de verificare, cel mai probabil cu Gaz Metan Medias, U Mobitelco Cluj sau BC Muresul Tg. Mures. . CSU Atlassib Sibiu va organiza apoi in zilele 6, 7 si 8 septembrie memorialul Elemer Tordai. Competitia va avea loc ca de obicei in Sala Transilvania. CSM Bucuresti a confirmat deja prezenta la turneu. Cel mai probabil vor mai veni inca doua grupari din strainatate, in acest sens asteptandu-se in aceste zile confirmari de la grupari din Tunisia, Ungaria si Serbia.
Intre 10 si 20 septembrie echipa va merge in Austria pentru un stagiu de pregatire in care sunt programate 5 partide de verificare, din care doua sunt deja stabilite.
CSU Sibiu va reveni apoi acasa in 21 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.