Monday, October 18, 2021
HomeSOCIALCSU Atlassib si-a luat adio de la play-off

CSU Atlassib si-a luat adio de la play-off

Jucatorii echipei sibiene de baschet CSU Atlassib au parasit terenul de joc cu capul plecat miercuri seara, in urma ultimului meci din cadrul Campioantului Naţional de Baschet, disputat in compania grupării “U” Cluj. Sibienii au fost depasiti de clujeni cu 2 puncte, scor final 87 – 89.

Sibienii de la CSU Atlassib si-au luat ramas bun definitiv de la paly-off. Jucatorii echipei sibiene au parasit terenu cu capul plecat miercuri seara, in urma ultimului meci din cadrul Campioantului Naţional de Baschet, disputat in compania gruparii “U” Cluj. Infrangerea a fost cu atat mai dureroasa cu cat a venit in ultimele secunde de joc. Desi meciul nu avea nicio miza pentru sibieni, deoarece sansele de calificare in play-off au devenit ca si inexistente dupa ultimele meciuri, jucatorii de la Atlassib au incercat totusi sa faca spectacol. Dar incercarea CSU de-a parasi terenul demn a fost curmata de Dykes, care a adus victoria pentru “U” Cluj in ultima secunda a meciului, printr-un cos de 2 puncte, scor final 87 – 89 (30-18 13-23 21-23 23-25).
Pentru Sibiu cel mai bun marcator a fost Nikita Khartchenkov , cu 30 de puncte, iar pentru U Cluj, Dykes cu 33 de puncte.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa