duminică, octombrie 24, 2021
AcasăLOCALcovasna, olanesti sau govora la mare cautare pentru tratamente balneo-climaterice

covasna, olanesti sau govora la mare cautare pentru tratamente balneo-climaterice

Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai, Govora, Caciulata, Bazna si Felix, sunt cele mai solicitate statiuni balneo climaterice. Aproape 2 mii de sibieni au primit bilete de tratament reduse, iar alti 1700, asteapta raspuns de la Casa de Pensii, sa vada daca isi fac sau nu bagajele.

Pana in prezent, in anul 2012, s-au inregistrat un numar de 3.684 cereri de acordare de bilete de tratament, pentru lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie şi august. Au fost repartizate un numar de 1962 bilete de tratament balnear. Biletele de tratament balnear sunt pentru o perioada de 18 zile.
Cele mai solicitate statiuni sunt: Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai, Govora, Caciulata, Bazna, Felix. Casa de Pensii, acorda bilete de tratament balnear pentru pensionari cu suportarea unei contributii individuale daca solicitantul nu a beneficiat de bilet de tratament in ultimii 2 ani. Exista insa si criterii de acordare a biletelor de tratament pentru asigurati cu suportarea unei contributii individuale. Aici insa depinde de nivelul venitului brut lunar, care constitiue baza de calcul al contributiei individuale de asigurari sociale.
Mai multe bilete de tratament, dar, cu titlu gratuit, au fost acordate si persoanelor cu dizabilitati.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa