CONSTANŢA – Tractor si remorcă confiscate de polițiștii locali constănțeni

0
82

Astăzi, polițiștii locali  au surprins în traficul rutier un conducător al unui tractor care transporta deșeuri  într-o remorcă și se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitul autorizat de la Ovidiu sau Schitu si care ulterior a procedat la abandonarea deșeurile pe un teren viran. 

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor. 

Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a bunului folosit la săvârșirea contravenției.  

Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. 

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător. 

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.