Conducere sub influența alcoolului

0
102

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 06.00, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 56 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, în Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au observat cum șoferul unui autoturism condus pe strada Cindrelu nu acordă prioritate de trecere unui alt autoturism, în sensul giratoriu instalat la intersecția cu strada Târgului.

La volanul autoturismului care nu a acordat prioritate a fost identificat un localnic în vârstă de 56 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.