Concurs pentru cei mai buni pompieri

0
386

5 loturi de salvatori s-au aliniat joi la startul concursului serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta. Participantii au avut de trecut peste diferite probe de indemanare si viteza de reactie. Castigatorii vor fi anuntati vineri. Anul trecut pompierii sibieni s-au situat pe prima pozitie a fazei regionale a concursului.

Zilele acestea are loc la Sibiu o noua editie a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. Fiecare echipaj este format din cate 8 concurenti si conducatorii de lot. Pregatirile pentru competitie s-au facut inca de miercuri cand au avut loc sedintele tehnice si omologarea materialelor de concurs. In cursul zilei de joi s-au desfasurat probele de scara de fereastra si pista cu obstacole pe 100 de metri. Vineri va avea loc proba ce priveste realizarea dispozitivului de interventie la motopompa si proba de stafeta 4×100 de metri. Castigatorii se vor califica la etapa nationala a concursului ce va avea loc in luna septembrie.

Anul trecut pompierii sibieni au reusit sa se claseze pe locul I la faza regionala a concursului iar la faza nationala au obtinut locul VI. Acum 2 ani performantele au fost si mai ridicate. Sibienii s-au clasat pe locul IV national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.