Concert caritabil pentru victimele de la Colectiv

0
273

Crucea Rosie Sibiu si trupa Domino intind o mana de ajutor victimelor de la Colectiv. In 30 octombrie intr-un club sibian va avea loc un concert caritabil. Intrarea va fi pe baza de donatie iar banii vor fi mai apoi oferiti celor care inca au nevoie de tratamente pentru a se vindeca dupa tragedia de anul trecut.

In urma cu un an de zile, in 30 octombrie, o cumplita tragedie zguduia Romania. un club bucurestean lua foc si zeci de oameni aveau sa iasa de acolo mutilati pe viata. Chiar si asa, cei care au iesit s-au numit norocosi pentru ca in multe cazuri, prietenii lor sau rudele cu care mersesera la concertul din acea seara iesisera fara suflare sau isi pierdusera viata in primele ore ori zile dupa incendiu. Cei care au scapat au indurat luni in sir dureri inimaginabile, tratamente peste tratamente si chin de stat in spital. Multi dintre ei nu sunt complet refacuti nici macar acum. Mai trist este ca Statul Roman le mai deconteaza tratamentele, cele mai multe efectuate in strainatate pentru ca sistemul de sanatate romanesc e subred, doar pana la finele acestui an. In ajutorul lor sar cei de la Crucea Rosie Sibiu. Alaturi de sibienii de la Trupa Domino s-a pus la cale un concert umanitar. Acesta va avea loc intr-un club sibian iar intrarea se va face pe baza de donatie.

Baietii de la Domino nu vin singuri ci alaturi de invitati de marca pentru a oferi publicului un spectacol de zile mari. Alaturi le vor sta actrita Daniela Nane dar si Radu Nechifor sau Maria Cojocaru. Spectacolul va avea loc in 30 octombrie cu incepeere de la ora 20.00. S-a ales aceasta ora pentru a le permite participarea si acelora care vor veni in Piata Mare pentru a lua parte la marsul tacerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.