Cisternă cu kerosen răsturnată pe DN1. Trafic deviat între Sibiu şi Braşov

0
518

Traficul rutier pe DN1, între Sibiu şi Braşov, a fost deviat, marţi, din cauza unei cisterne încărcată cu kerosen care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în apropierea localităţii Viştea de Jos

“Începând cu ora 8:45, în judeţul Braşov, din motive de siguranţă, din cauza unei autocisterne răsturnate în afara părţii carosabile, traficul rutier de pe DN1 Braşov – Sibiu a fost deviat, în ambele sensuri, între localităţile Ucea de Jos şi Sâmbăta de Jos, pe traseul DJ105C Ucea de Jos – Victoria, DJ104A Victoria – Viştea de Sus – Drăguş – Sâmbăta de Sus, DJ105B Sâmbăta de Sus – Sâmbăta de Jos”, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Autocisterna este încărcată cu kerosen şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la kilometrul 255+400 de metri, în apropierea localităţii Viştea de Jos.

Din primele informaţii deţinute de poliţişti, se pare că şoferul autocisternei nu a asigurat corespunzător ansamblul de vehicule, care era oprit.

UPDATE:Cisterna cu 20 de tine de kerosen  a pornit de pe loc, fără şofer!

Potrivit brasovultau.ro, cisterna era în grija unui bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Prahova, care  a parcat în pantă cisterna încărcată cu 20 de tone de kerosen.

Aa coborât din cabină, dar nu a asigurat corespunzător maşina, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, cms.şef Liviu.

Şoferul nu a acţionat frâna de mana, fie sistemul nu a funcţionat sau s-a spart o conductă din structură. Cisterna fiind lăsată în pantă a parcurs, necondusă, 50 de metri şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au asigurat zona pe o rază de 300 de metri pentru ca pompierii să poată să intervină. La această oră traficul rutier este deviat pe Drumul Judeţean 104 A prin localităţile Victoria – Drăguş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.