Wednesday, October 20, 2021
HomeLOCALCioban retinut dupa ce si-a ucis colegul de munca

Cioban retinut dupa ce si-a ucis colegul de munca

Cioban ucis cu sange rece la o stana din Sibiu. Cel care i-a luat zilele este un coleg de munca al victimei. Din primele cercetari rezulta ca tanarul in varsta de 26 de ani si –a ucis in bataie victima, un barbat in varsta de 55 de ani. Presupusul ucigas a fost retinut.

Un tanar in varsta de 24 de ani din Altana este banuit ca si-a ucis cu sange rece colegul, cioban la o stana din Sibiu. Victima in varsta de 55 de ani, originara din judetul Olt dar stabilita la Sibiu in Tichindeal si-a pierdut viata dupa ce a primit mai multe lovituri in zona capului.

„Prin concluziile preliminare ale autopsiei s-a stabilita ca moartea victimei a fost violenta si s-a datorat asfixiei mecanice prin aspirat sanguin pulmonar, consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hemoragie si fractura de piramida nazala. Leziunile au fost produse prin lovire repetata cu corpuri dure.”, spun procurorii care au preluat cazul.

Proprietarul stanei a fost anuntat de catre o cunostinta a agresorului care a fost martor la intregul scandal. Angajatorul ciobanilor a anuntat incidentul iar la fata locului au sosit de urgenta medicii. Acestia nu au putut efectua resuscitarea iar decesul a fost confirmat in jurul orei 17.00.

 

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore iar in cursul zilei de marti pe numele lui s-a cerut arestare preventiva pentru 30 de zile.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa