Monday, October 18, 2021
HomeLOCALChestionarul Fă-ți vocea auzită de autorități! se poate completa până în 10...

Chestionarul Fă-ți vocea auzită de autorități! se poate completa până în 10 ianuarie 2021!

Consiliul Județean Sibiu anunță prelungirea perioadei de completare a Chestionarului Fă-ți vocea auzită de autorități! – document care va sta la baza elaborării Strategiei de Dezvoltare a Județului Sibiu pentru următorii 10 ani.

 Astfel,  toți cei care doresc să se implice activ în elaborarea acestui document pot completa chestionarulparțial sau integral, în funcție de domeniile de interes, până la data de 10 ianuarie 2021.

Chestionarul poate fi accesat și completat pe site-ul Consiliul Județean Sibiu, la rubrica Fă-ți vocea auzită de autorități! – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevRSWxabkze65fpw6ZOIzg6m78Gd7l7-hW88hTFYR–XrsNQ/viewform

În ultima perioadă, Consiliul Județean Sibiu a organizat o serie de dezbateri publice în care au fost analizate nevoile cetățenilor din cele5 microregiuni ale județului (, Mărginimea Sibiului, Țara Secașelor, Valea Târnavelor, Valea Hârtibaciului, Țara Oltului), precum și nevoile cetățenilor din Municipiul Sibiu.

De asemenea, CJ Sibiu a organizatîntâlnirii  în cadrul cărora specialiști au dezbătut individual domeniile abordate de acest document- Strategia de Dezvoltare a Județului Sibiu (Asistență socială, Turism, Competitivitate economică + CDI, Sport, Tineret, Infrastructură, Urbanism, Sănătate, Mediu, Dezvoltare rurală și agricultură, Cultură, Educație, Dezvoltarea resurselor umane și ale administrației, Cooperare și dezvoltare comunitară).

Invităm cetățenii să completeze în număr cât mai mare acest chestionar. Este foarte important ca fiecare să îți facă cunoscută viziunea de dezvoltare a județului.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa