CETATEAN LETON, TALHARIT IN JUDETUL SIBIU

0
424

Un cetatean leton a fost marti talharit. Doua persoane l-au impins apoi i-au furat banii, hainele si mancarea pe care le avea asupra sa. Politistii i-au identificat pe autori si au recuperat bunurile.

Sectia 3 Politie Rurala Agnita a fost sesizata de catre o persoana din localitatea Ravasel, cu privire la faptul ca un cetatean de nationalitate letona, a fost agresat fiind deposedat un rucsack ce continea diferite bunuri. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca un cetatean leton, in varsta de 53 de ani, in timp ce se deplasa din localitatea Seica Mare spre localitatea Richis, unde de aproximativ 5 ani detine un imobil, pe tronsonul de drum dintre Mihaileni si Ravasel i s-au alaturat doua persoane care au afirmat ca merg in aceeasi directie. La iesirea din localitatea Ravasel, cele doua persoane l-au agresat si l-au deposedat de un rucksack in care se aflau mai multe bunuri, 60 Euro si 100 lei, dupa care au fugit de la locul faptei. Victima a fost transportata de catre echipajul de politie la Spitalul Orasenesc Agnita, unde i s-au acordat ingijiri medicale.
In urma verificarilor efectuate, cei doi agresori au fost identificati: o femeie in varsta de 29 ani, domiciliata in localitatea Ravasel si un barbat in varsta de 36 de ani, domiciliat in localitatea Metis, bunurile fiind recuperate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.