Wednesday, October 20, 2021
HomeULTIMA ORACETATEAN LETON, TALHARIT IN JUDETUL SIBIU

CETATEAN LETON, TALHARIT IN JUDETUL SIBIU

Un cetatean leton a fost marti talharit. Doua persoane l-au impins apoi i-au furat banii, hainele si mancarea pe care le avea asupra sa. Politistii i-au identificat pe autori si au recuperat bunurile.

Sectia 3 Politie Rurala Agnita a fost sesizata de catre o persoana din localitatea Ravasel, cu privire la faptul ca un cetatean de nationalitate letona, a fost agresat fiind deposedat un rucsack ce continea diferite bunuri. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca un cetatean leton, in varsta de 53 de ani, in timp ce se deplasa din localitatea Seica Mare spre localitatea Richis, unde de aproximativ 5 ani detine un imobil, pe tronsonul de drum dintre Mihaileni si Ravasel i s-au alaturat doua persoane care au afirmat ca merg in aceeasi directie. La iesirea din localitatea Ravasel, cele doua persoane l-au agresat si l-au deposedat de un rucksack in care se aflau mai multe bunuri, 60 Euro si 100 lei, dupa care au fugit de la locul faptei. Victima a fost transportata de catre echipajul de politie la Spitalul Orasenesc Agnita, unde i s-au acordat ingijiri medicale.
In urma verificarilor efectuate, cei doi agresori au fost identificati: o femeie in varsta de 29 ani, domiciliata in localitatea Ravasel si un barbat in varsta de 36 de ani, domiciliat in localitatea Metis, bunurile fiind recuperate.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa