CERCETAȚI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

0
100

La această oră, polițiștii de investigare a criminalității economice efectuează 7 percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000.000 de lei prin evaziune fiscală.

La data de 27 noiembrie 2019, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Romane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează 7 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București.

Activitățile se desfășoară la locuințele unor persoane și la sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la baza operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive față de administratorul unei societăți comerciale ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor și confecțiilor metalice și față de persoane care l-ar fi sprijinit pe acesta.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 2.117.005 lei (aproximativ 450.000 de euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.