Cazare Blaj: Locație de vis 

0
596

Alba este un județ plin de istorie în mijlocul Transilvaniei. În Alba Iulia, orașul de reședință, au avut loc numeroase evenimente importante pentru istoria României ce i-au conferit orașului, în anul 1922, titlu de capitală istorică.  

La doar 38 km de Municipiul Alba Iulia, se află Municipiul Blaj sau ”Mica Romă” așa cum l-a văzut Mihai Eminescu. Un oraș minunat, cu oameni primitori ce a devenit un punct de interes pentru împătimiții de noi aventuri datorită numeroaselor atracții turistice precum: Centru istoric – Piața 1848, Catedrala Mitropolitană Sfânta Treime, Castelul Arhiepiscopal, Muzeul Municipal Augustin Bunea, Casa Timotei Cipariu, Grădina Botanică, Câmpia Libertății, Râpa Roșie, Cetatea Alba Carolina, Cetatea Câlnic. Pentru o experiență pe deplin fascinantă, condițiile de cazare Blaj sunt vitale. Bineînțeles că există numeroase unități de cazare, dar cele mai bune câștigă mereu. Pentru a se bucura de experiențe noi și interesante, turiștii aleg cazările noi, cu un design special, cât mai liniștite și dacă se poate, cu un strop de natură înconjurătoare. 

Deschisă în vara 2022, Liziera reprezintă o cazare Blaj care se bucură deja de aprecierea oaspeților din numeroase motive. Iată o parte dintre ele:

Locația Cazării 

Liziera este un refugiu de lux pentru turiștii care doresc să se bucure de o atmosferă relaxantă și liniștită, departe de agitația orașului. Datorită locației sale în apropierea pădurii Cãrbunari, oaspeții pot explora natura și se pot bucura de activități sportive în timp ce privesc peisajele uluitoare din jur. 

Design Industrial 

Unic, industrial și elegant, acest spațiu este conceput pentru cei care apreciază amenajarea peisagistică, arhitectura și designul industrial toate concepute pentru a crea locul perfect pentru relaxare departe de cotidian. 

De la plafoanele și pereții albi până la evidențierea particularităților spațiului în culori specifice și podele din lemn, designerii au creat un refugiu cu o ambianță curată și modernă.

Rezultatul final este un loc de cazare Blaj în care natura se întâlnește cu arhitectura, într-o armonie perfectă.

Facilități Moderne

La Liziera, timpul devine aliatul oaspetelui. Acest tablou încântător este completat de servicii de servire a mesei în care bucătarul-șef se angajează să le ofere oaspeților săi o experiență intimă și multisenzorială prin preparatele internaționale pe care le pregătește. Micul dejun, prânzul și cina pot fi servite a la carte atât în interior, cât și în exterior, pe terasele comune de care dispune locația. Sejurul este completat plăcut de facilitățile de cazare unde camerele spațioase sunt dotate corespunzător cu tot ce este necesar.

Această unitate de cazare Blaj dispune de asemenea de o sală de fitness dotată cu echipamente de ultimă generație care acoperă toate grupele musculare, o piscină în interiorul unității și o sală de evenimente care permite organizarea evenimentelor private și corporate pe un fundal pitoresc, înconjurat de peisaje magice.

Confort Premium

Camerele spațioase, decorate armonios, dispun de tot ce este necesar: baie proprie, Smart TV, birou de lucru, lumină naturală, fotolii și saltele confortabile, iar curățenia este exemplară. Toți oaspeții Liziera beneficiază de acces Wi-Fi gratuit și de parcare privată. Liziera oferă o locație excelentă pentru a asigura plăcerea unor nopți liniștite și a unui sejur plăcut. 

Personal Amabil

Această locație este administrată de o echipă tânără care va întâmpina cu un zâmbet fiecare client. Aceștia se străduiesc să îi facă pe oaspeți să se simtă ca acasă, fiind amabili, prietenoși și atenți la cerințele lor.

Echipa Liziera înțelege că o primire călduroasă este primul și cel mai important pas în construirea unei relații loiale cu oaspeții. 

Liziera este un loc de liniște – o destinație de cazare Blaj pentru cei ce își doresc să se relaxeze și să se destindă. Aici, în mijlocul naturii, turiștii pot lua o pauză de la viața aglomerată și pur și simplu să se bucure de experiență.

Datele de contact Liziera 

Strada Eftimie Murgu 78, Blaj

Telefon: 0743 825 474

Website: www.lizierablaj.ro

Email: complexliziera.blaj@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.