Case traditionale de vanzare

0
610

Muzeul Astra a demarat constructia primei case traditionale ce va fi ulterior vanduta. Locuinta este o copie fidela a caselor traditionale din Tilisca. Sunt deja mai multi cumparatori care s-au aratat interesati de cumpararea constructiei realizate din lemn.

Reprezentantii Muzeului Astra depasesc limitele unitatii culturale si readuc la viata vechile case traditionale, din lemn, usor de ridicat, la costuri minime si mult mai confortabile termic decat cele moderne. Prima casa care urmeaza sa fie vanduta este o copie fidela a locuintei din Tilisca, aflata in muzeu. Casa este ridicata mai bine de jumatate. Cei din muzeu spun ca astfel reusesc sa ofere sansa de a munci unor mesteri pe care nimeni nui i-a mai cautat de zeci de ani. Ba mai mult, reusesc sa reinvie in tara noastra stilul traditional in ceea ce priveste constructiile. Casa poate fi cu usurinta montata si demontata, deci mutata oriunde si poate fi oricand o excelenta idee de casa de vacanta.  Locuinta la care se lucreaza acum are undeva la 50 de metri patrati, cam cat un apartament cu 2 camere intr-un bloc din oras.

Pana la momentul de fata cel putin 3 potentiali cumparatori s-au aratat interesati de achizitionarea unei astfel de locuinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.