Cantus Mundi Sibiu vă invită la Gala de Crăciun

0
121

Joi, 12 decembrie 2019, începând cu ora 17:30, la Casa Armatei (B-dul Victoriei, nr 3 – 5), 11 coruri de copii din județul Sibiu, parte a Programului Național Cantus Mundi, vor susține o un spectacol de cânt coral dedicat sărbătorilor de iarnă și copilăriei, în cadrul Galei de Crăciun Cantus Mundi.

300 de copii și tineri din corurile „Anastasion” și „Tamarix Vox”, dirijor Ioan Motronea, „Corul Mămăruțelor” al Școlii Gimnaziale nr 21, dirijor Crina Constantinescu, „Laudate Dominum”, dirijor Delia Cobușteanu, „Corul Mămăruțelor” al Grădiniței nr 33, dirijor Adelina Maria Ștef, Corul Colegiului Tehnic Agnita, dirijor Maria Elena Andrei, „Armonia”, dirijor Cătălin Dumitrean, „Greierașii” și „Concertino”, dirijor Dumitru Cîmpean, „Prietenii Muzicii”, dirijor Mirela Elena Surugiu și „Sing For 1”, dirijor Ovidiu Paros, vor încânta publicul din Sibiu cu colinde și lucrări corale special pregătite de sărbători.

Gala de Crăciun Cantus Mundi Sibiu se înscrie în seria celor 14 Gale Cantus Mundi naționale și locale, care se desfășoară între 7 și 22 decembrie 2019, reunind pe scenele din toată țara peste 5.000 de copii și tineri.

Programul Național Cantus Mundi vine în această iarnă cu foarte multe surprize. 14 gale Cantus Mundi de Crăciun se desfășoară în toată țara în luna decembrie. Spiritul sărbătorilor, sunetul Madrigalului și vocile copiilor din Cantus Mundi vor aduce românilor liniște, puritatea copilăriei și emoție.– a declarat Emil Pantelimon, Managerul Corului de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Programul Național Cantus Mundi este una dintre cele mai importante realizări ale Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, care anul acesta susține trei concerte extraordinare de Crăciun, în București, toate sold out. La evenimentele din București participă alți peste 1.500 de tineri coriști care fac parte din comunitatea Cantus Mundi și care au astfel prilejul să cânte pe scena Ateneului Român, în cadrul Galei de Crăciun Cantus Mundi, dar și alături de mentorii lor, membrii renumitului ansamblu.

Gala de Crăciun Cantus Mundi Sibiu se desfășoară cu sprijinul Primăriei Sibiu și al Casei Armate din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.