Monday, October 18, 2021
HomeSOCIALBilant sumbru: 8 accidente, aproximativ 30 de dosare penale si 50 de...

Bilant sumbru: 8 accidente, aproximativ 30 de dosare penale si 50 de soferi ramasi fara permis in minivacanta de Rusalii

Minivacanta de Rusalii a fost incarcata de evenimente neplacute. Au avut loc mai multe accidente rutiere. 2 dintre acestea au fost mortale. De asemenea, politistii rutieri au aplicat amenzi in valoare de zeci de mii de lei soferilor indisciplinati si au lasat fara permis mai bine de 50 de conducatori auto.

Bucuria weekendului prelungit a fost umbrita pentru mai multe familii de sibieni de accidente rutiere. In urma evenimentelor 2 persoane si-au pierdut viata. Viteza si neatentia au facut si de aceasta data victime.

Nici petrecaretii nu au avut viata usoara. Politistii rutieri au desfasurat ample razii pe drumurile judetene si nationale. 50 de conducatori auto au ramas fara dreptul de a urca la volan dupa ce au fost prinsi incalcand legislatia rutiera.

Printre cei cu dosar penal se numara si fiul fostului primar al Selimbarului. Tanarul bause inainte de a urca la volan. Ba mai mult, nici nu a oprit la somarea politistilor atunci cand i s-a cerut sa traga pe dreapta.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa