Friday, October 22, 2021
HomeULTIMA ORAbiciclisti accidentati

biciclisti accidentati

Week-end negru pentru 3 sibieni. Acestia au fost accidentati in timp ce se plimbau cu bicicleta. In doua dintre cazuri, evenimentele rutiere s-au produs din vina biciclistilor, iar in celalalt din vina unui sofer neatent care nu i-a acordat prioritate barbatului aflat pe bicicleta.

Primul accident a avut loc pe Bulevardul Corneliu Coposu la intersectie cu strada Constitutiei. Un barbat, in varsta de 59 ani din municipiul Sibiu, in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Coposu spre Centru, nu acorda prioritate de stanga unui biciclist, in varsta de 60 ani, domiciliat in municipiul Sibiu, intrand in coliziune cu acesta. In urma acestui eveniment, a rezultat vatamarea corporala usoara a biciclistului.
Conducatorul auto si biciclistul nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Putin mai tarziu, pe strada Principala din localitatea Gura Raului, un minor in varsta de 15 ani, in timp ce circula cu bicicleta, care nu era prevazuta cu sisteme de franare, pe un sector de drum in panta, nu a putut opri in conditii de siguranta si a intrat in coliziune cu partea din spate a unui autoturism, condus de catre un barbat in varsta de 38 ani, care circula in aceeasi directie de deplasare. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a biciclistului. Conducatorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,0 mg/l alcool pur in aerul expirat. Un al 3-lea accident asemanator a avut loc in municipiul Medias. Un tanar care se afla pe o bicicleta, a pierdut controlul directiei de mers si a cazut in mijlocul soselei. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a barbatului. Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa