Bacalaureatul de toamna continua cu probele de competente

0
373

Dupa probele scrise de saptamana trecuta, candidatii care spera sa obtina in aceasta toamna diploma de bacalaureat au inceput probele de competente. Prima dintre ele este proba orala de limba romana. Cei care reusesc sa promoveze examenul de bacalaureat au si sansa de a se inscrie la facultate. In universitatea sibiana mai sunt disponibile aproximativ 50 de locuri bugetate de stat si alte cateva sute la “cu plata”.

Din 20 si pana in 23 august candidatii bacalaureatului de toamna au sustinut probele scrise. Cele de competente au debutat saptamana aceasta. Luni se da proba orala de limba romana, marti cea de limba materna iar miercuri vor fi evaluarile de competente digitale. Ultima zi a saptamanii de lucru este dedicata probei orale de limba straina.

Rezultatele se vor afisa in 1 septembrie si tot atunci se vor putea depune si contestatii in cazul celor nemultumiti de notele primite. Notele finale vor fi facute publice in 6 septembrie.

Norocosii care obtin diploma de bacalaureat au inclusiv sansa de a intra la facultate. La Universitatea sibiana mai sunt disponibile aproximativ 50 de locuri bugetate la diferite facultati. Lor li se adauga alte cateva sute de locuri unde aspirantii la pozitia de student vor plati taxa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.