Thursday, October 21, 2021
HomeTIMP LIBERAventura, Comedie si Drama pe marile ecrane

Aventura, Comedie si Drama pe marile ecrane

Aventura, Comedie si Drama pe marile ecrane. O regina malefica preia controlul unui regat in timp ce printesa exilata apeleaza la ajutorul a sapte rebeli pentru a si-l recupera. Este vorba despre filmul Mirror, mirror, care o are in rolul principal pe Julia Roberts.

Oglinda, Oglinjoara este o viziune moderna si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.
Regina mama vitrega a Albei ca Zapada, a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott, bogatul mostenitor al regatului Valencia. Cand acesta se indragosteste de Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa