Saturday, October 23, 2021
HomeLOCALAu furat cablul telefonic

Au furat cablul telefonic

Hotii au lasat doua sate fara telefonie fixa, dupa ce au furat cablurile de pe stalpi. Dupa ce reclamatiile ca nu mai merg telefoanele au inceput sa curga, oamenii legii au dat o fuga in zona. Ajunsi la fata locului, ei au constatat  ca a fost sustras cablul telefonic pe o distanta de 150 metri.

Politistii au constatat faptul ca intre localitatile Bruiu si Somartin a fost sustras cablul telefonic pe o distanta de circa 150 metri. In timpul cercetarilor, in apropierea locului faptei a fost gasit abandonat pe camp cablul sustras. In urma cercetarilor si verificarilor efectuate a fost identificat autorul acestei infractiuni, respectiv un tanar in varsta de 24 ani, domiciliat in judetul Brasov.

Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul ca doua persoane au fost surprinse in timp ce ce sustrageau componente din calea ferata Sibiu-Rasinari. La fata locului, echipa operativa i-a identificat pe cei doi tineri, unul dintre acestia fiind minor 13 ani, iar celalalt avand varsta de 23 de ani. Cei doi tineri au sustras 13 suruburi metalice si doua placi metalice de sustinere a caii ferate. Valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 350 lei. Un alt minor de 14 ani este cercetat pentru furt calificat.

Previous articleAdopta un caine!
Next articleInscrieri: etapa a III-a
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa