Au condus fără a avea acest drept

0
10

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 09.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Ștefan cel Mare de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Neamț.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 1 din Codul penal.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 19.00, pe raza localității Daia, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106S de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vurpăr.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.