Astra Multicultural, un maraton de evenimente dedicate Centenarului

0
507

Se anunta un weekend de exceptie la Muzeul in aer liber. Evenimentele se tin lant si sunt dedicate sarbatoririi Centenarului.

Weekendul  vine inca de vineri dimineata la Muzeul Astra unde se desfasoara Astra Multicultural, un proiect special dedicat Centenarului. Vineri intrarea va fi libera in muzeul in aer liber.

De la un asemenea maraton cultural nu puteau lipsi mancarurile traditionale. Acestea vor fi din belsug la Targul de tara.

Sambata vizitatiorii pot descoperi gastronomia in perioada Primului Razboi Mondial inclusiv mancarea specifica de pe front. Dupa o masa copioasa cei care trec pragul muzeului se vor putea bucura de ateliere de covacie traditionala, de confectionat textile, de confectionat ciubere si unelte agricole sau de olarit.

Duminica un moment special este cel dedicat reconstituirilor istorice in “Satul din spatele frontului”. Vorbim aici despre luarea la oaste, realizarea posturilor de tyragere, realizarea de cuiburi de mitraliera si multe alte evenimente specifice vremurilor respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.