Artsy – Târg de Crăciun pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

0
112

Artsy” – târgul de handmade de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, strada Cetății, revine și în acest an, de data aceasta în două weekend-uri succesive, 6-8 decembrie și 13-15 decembrie, cu descoperiri noi, artizani care nu și-au mai prezentat creațiile la niciun alt eveniment public.

Go Wild!

 Tema ediției din acest an este “Go Wild”, cu semnificație dublă – iubim natura și o respectăm, folosim responsabil resursele ei și în același timp ne provocăm imaginația să atingă cote „sălbatice”. În această provocare, organizatorii au convocat doi artiști, fotograful sibian Alexandru Moga și ilustratorul George Roșu care vor proiecta lucrările lor în cadrul evenimentului, în sala mică a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Delicatese de sezon, ateliere, muzică live

Pe lângă călătoria în târâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiţionali ai târgului s-au obişnuit deja, în cadrul acestei ediţii „Artsy” publicul va fi răsfăţat cu specialități de cafea, ceai, vin fiert, vafe belgiano-sibiene, sute de cadouri unicat, concerte live susținute de trupe locale și din țară: Pistol cu capse, Second Wave, Umbra, Nadayana, Balkan Taksim, Kings are Overrated, Om la lună, Elven Bird și ateliere pentru copii, părinți și bunici. În sala mică a Filarmonicii de Stat Sibiu, pe toată durata evenimentului, vor fi organizate ateliere de pictură pe sticlă, decorațiuni de brad, bombe de baie (produs cosmetic), roata olarului, coronițe din materiale reciclate, atelier de povești etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.