Argeş – REȚINUT PENTRU TRAFIC DE INFLUENȚĂ

0
58

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, vă comunicăm următoarele:

În cursul zilei de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au pus în executare două mandate de percheziție domiliciară, la locuințele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai-iulie 2019, un bărbat de 47 de ani, din Călinești, ar fi pretins și primit mai multe sume de bani, constând în aproximativ 1.000 de euro şi aproape 8.000 de lei, de la două persoane, în vederea influenţării în mod favorabil a rezultatelor unor concursuri organizate în vederea angajării de personal medical, la o unitate medicală din judeţul Argeş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate suma de aproximativ 2.000 de lei şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de procurorul de caz, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.