marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALARGEŞ - BICICLETĂ SUSTRASĂ ÎN GERMANIA, RECUPERATĂ DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI

ARGEŞ – BICICLETĂ SUSTRASĂ ÎN GERMANIA, RECUPERATĂ DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI

spot_img

În ziua de 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au reușit să recupereze o bicicletă, reclamată a fi sustrasă din Germania, în cursul lunii iunie a.c., pe baza coordonatelor transmise de senzorul GPS.

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, în cursul zilei de 09 iulie a.c., de către un cetățean român, despre faptul că, bicicleta electrică, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, pe care o cumpărase de la prietenul său din Germania, i-a fost sustrasă acestuia din urmă, în cursul lunii iunie, din Frankfurt.

Întrucât bicicleta are un senzor GPS, îi arata proprietarului, pe telefon, poziţia exactă.

Inițial, a fost localizată într-o curte din Frankfurt, însă poliţia din Germania nu a reuşit să intre pe proprietatea respectivă, iar bicicleta a ajuns, după un traseu de aproape 2000 de kilometri, în România.

Timp de mai multe zile, aceasta a transmis semnale GPS, din localitatea Berevoești, județul Argeș.

În baza acestor informații, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Schitu Golești au reușit să identifice locația și persoana care locuia la acea adresă.

În urma discuțiilor purtate cu aceasta, deși a relatat că a cumpărat bicicleta de la o persoană necunoscută din Germania, polițiștii au convins-o să o predea, urmând ca, după clarificarea situației, să fie restituită proprietarului.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa