Argeş – Acţiuni ale IJP

0
24

Reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat de 30 de ani, din Rătești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara de 20 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în prin efracție, în camera unei unități de cazare de pe raza localității Rătești, unde locuia persoana vătămată și de unde ar fi sustras o casetă cu bijuterii, a căror  valoare a fost estimată la aproximativ 15.000 de euro.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar ulterior instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

  •  

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 256 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

  •  

Conduceau cu viteză excesivă

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h.

Bărbatul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat o tânără de 25 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celei în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Băbana, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

Bărbatul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

Conduceau fără drept

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Boțești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

  •  

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat o femeie de 26 de ani, din orașul Balș, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

  •  

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 28 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe raza localității Lunca Corbului și a prezentat pentru control un permis de conducere provizoriu, emis de autoritățile din Marea Britanie, fără valabilitate pe teritoriul României.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here