Aproape 600 de locuri de munca vacante

0
369

Inceputul de luna vine cu aproximativ 600 de oferte de angajare pentru sibienii aflati in cautarea unui loc de munca. Cei 74 de agenti economici care fac recrutari in aceasta perioada cauta in principal persoane cu studii medii. Doar 10 % dintre posturile vacante vizeaza absolventii de facultate.

Pentru saptamana aceasta si-au anuntat intentia de a face angajari un numar de 74 de agenti economici din judet. Acestia ofera sibienilor aflati in cautarea unui loc de munca 574 de posturi vacante. La mare cautare sunt muncitorii calificati si necalificati. Doar 10 la suta dintre posturile scoase la concurs necesita studii superioare. Printre cei cu scoli inalte angajatorii sibieni cauta asistenti medicali, asistenti sociali, contabili, specialisti in gestiune economica, directori pentru societati comerciale, ingineri, medici, logisticieni, specialisti pentru imbunatatirea proceselor,proiectanti, programatori sau subingineri. La mare cautare sunt insa agentii de securitate, asistentii medicali, casierii, confectionerii de articole din piele si inlocuitori confectionerii de articole din textie, infirmierii, lacatusii mecanici, montatorii de subansamble, lucratorii comerciali, tehnicienii pentru roboti industriali, soferii, sortatorii de produse, operatorii si muncitorii necalificati.

Tot in Sibiu se mai cauta stivuitoristi, vanzatori, zidari, strungari, rec uziteri, matriteri, paznici, reprezentanti comerciali, soferi de autobuz, ospatari, maistri, logisticieni, instructori de educatie sanitara, ingrijitori de cladiri, fierari etonisti, gestionar de depozit, costumieri, dulgheri, controlori la poarta, agenti de vanzari, bucatari sau agenti de securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.