Aproape 500 de posturi vacante

0
676

Numarul ofertelor de munca se mentine ridicat pentru inca o saptamana. Sunt disponibile aproximativ 500 de posturi vacante. Saptamana aceasta s-a inregistrat si o crestere a numarului de locuri de munca destinate celor cu studii superioare.

In Sibiu la mare cautare sunt administratorii de retele de calculatoare, agentii de securitate, cei de vanzari, specialistii in servicii client, analistii de cumparari, bucatarii, cameristele, casierii, consilierii juridici, referentii in economie generala, dispecerii, dulgherii, electricienii, excavatoristii, femeile de serviciu, infirmierele, infinerii, instalatorii, lucratorii comerciali, cacatusii mecanici, magazinerii, manipulantii de marfuri sau marochinerii. Tot in Sibiu angajatorii mai cauta mecanici auto, montatori subansamble, muncitori necalificati care sa activeze in confectii, la asamblarea produselor solide si semisolide, la montarea pieselor, la demolarea cladirilor sau la intretinerea drumurilor. Se mai cauta operatori de calitate, operatori comerciali, operatori confectioneri de imbracamite si operatori hidraulici in alimentarile cu apa. Acestor oferte se mai adauga si posturi pentru operatori la masina de tampografiat, operatori la masini unelte cu comanda numerica, operatori la masini unelte semiautomate si automate, peratori montaj linii automate. Mai sunt disponibile si posturi pentru receptioneri de hotel, programatori, proiectanti, psihologi, paznici, pavatori, secretare, reprezentanti comerciali, soferi de masini de mare tonaj, specialisti in resurse umane, strungari, stivuitoristi, tamplari, tebnicieni, tractoristi, vanzatori, vopsitori industriali, vulcanizatori si zidari.
Angajatorii din Medias vor asistenti medicali, auditori, confectioneri articole din piele si inlocuitori, femei de serviciu, instalatori, lucratori comerciali, manageri de marketing, lucratori pentru salubrizare, muncitori necalificati, operatori mase plastice, ospatari, pedagogi, soferi, tehnicieni de mentenanta electromagnetica, sau reglori de masini de bobinat si platinat. Agnitenii aflati in cautarea unui loc de munca pot opta pentru unul dintre posturile vacante de ajutor de ospatar, muciton necalificat in confectii sau la asamblarea si montarea pieselor. Surpriza saptamanii vine insa de la Dumbraveni unde la momentul de fata sunt disponibile 47 de locuri de munca vacante. 29 sunt pentru asamblori articole din textile, 19 pentru controlori de calitate si alte 8 sunt pentru muncitori necalificati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.