ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT”CREȘTEREA EFICENȚEI ENERGETICE A PAVILIONULUI PRINCIPALAPARȚINÂND IJJ SIBIU”

0
502

Proiectul „CREȘTEREAEFICENȚEI ENERGETICE A PAVILIONULUI PRINCIPAL APARȚINÂND IJJ SIBIU”,cod MySMIS 110350, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu și are o valoare totală de 5.602.589,19 lei, din care 4.043.174,01lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional  Regional  2014-2020  este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către  ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul se implementează în municipiul Sibiu și este prevăzut a se derula în perioada 27.03.2018 – 31.05.2020.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea eficienței energetice a clădirilor administrate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu, având în vedere respectarea cerințelor specifice principiilor dezvoltării durabile și egalității de șanse.

Clădirea reprezintă pavilionul principal al sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu aflat în proprietatea Statului Roman și administrat de Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul de JandarmiJudețean Sibiu.

Funcționalitatea este reprezentată de desfășurarea activității unui numar de 200 jandarmi– personal al Inspectoratului și vizitatori, având un regim de utilizarea de 24 h din 24, 7zile din 7, pe tot parcursul anului.

Pe parcursul exploatării construcției, nu au avut loc lucrări de consolidare asupra structurii sau reparații capitale fiind efectuate doar reparații curente. Clădirea a fost executată în anul1977 conform unui proiect tip M.I. – Proiectul nr. 6008, întocmit în anul 1975. Condițiile actuale de utilizarea înregistrează consumuri energetice mari, fapt care impune lucrări de creștere a eficienței energetice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.