Angajatorii sibieni disperati dupa forta de munca proaspata

0
586

Angajatorii sibieni se bat pentru viitori angajati. In cursa de recrutarea au aruncat mai bine de 500 de posturi vacante. Peste 60 dintre acestea se adreseaza specialistilor cu scoli inalte.

Angajatorii sibieni se bat in oferte de angajare. Pentru aceasta saptamana au anuntat mai bine de 500 de posturi vacante. Asa ca cei care vor sa-si chimbe locul de munca si mai cu seama somerii au de unde alege. Mai ales ca nici pretentiile nu sunt exagerate. Majoritatea posturilor cer doar studii medii. Ba mai mult, o parte dintre oferte pot fi accesate si de catre cei care au doar studii primare. In municipiul resedinta de judet fac angajari 90 de agenti economici. Acestia ofera peste 300 de posturi vacante. La Medias sunt disponibile alte 105 locuri de munca, la Dumbraveni sunt 53 iar la Agnita 24.
In Dumbraveni spre exemplu, sunt la mare cautare confectionerii de articole din textile si muncitorii necalificati care vor sa activeze in domeniul confectiilor. Tot acolo se mai cauta si controlori de calitate. Agnitenii au la dispozitie posturi pentru muncitori necalificati in industria confectiilor sau la montarea pieselor. In Medias, cel de-al doilea oras ca marime dupa Sibiu angajatorii au nevoie de asistenti medicali, analisti de calitate, confectioneri articole din piele, ingineri, lucratori comerciali, manageri, montatori subansamble, muncitori necalificati, operatori mase plastice, reglori masini de bobinat si platinat, sefi de formatie si tehnicieni de mentenanta electromecanica.
La Sibiu agentii economici spun ca au nevoie urgenta de agenti de securitate, ambalatori manuali, bucatari, cameriste, casieri, confectioneri, specialisti in economie generala, curatatorese, dispeceri, educatoare, electricieni, excavatoristi, infirmiere, ingineri, ingrijitoae la unitati de ocrotire sociala si sanitara, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, marochineri, mecanici auto, muncitori necalificati, montatori subansamble, operatori pe diferite masini, patiseri, programatori, proiectanti, secretare, soferi pentru masini de mare tonaj, stivuitoristi, sudori, tamplari, vanzatori si zidari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.