Monday, October 18, 2021
HomeLOCALAmenzi si permise suspendate din cauza vitezei

Amenzi si permise suspendate din cauza vitezei

Timpe de o saptamana de zile politistii rutieri au tras pe dreapta toti vitezomanii. Mai bine de 700 de soferi s-au ales cu amenzi usturatoare. 16 dintre ei vor fi pietoni in urmatoarele 3 luni.

actiune vitezaTimp de o saptamana de zile la nivel national politistii rutieri au vanat vitezomani. Acctiunea s-a incheiat in noaptea dintre duminica si luni. La Sibiu au actionat cu aparatele radar zeci de politisti atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Sute de soferi au fost prinsi calcand prea tare pedala de acceleratie.
La nivel national de la inceputul anului si pana in prezent s-au produs mai bine de 2 mii de accidente rutiere. Aproximativ 25% dintre acestea s-au produs din cauza vitezei excesive sau neadaptate la conditiile meteo si de trafic. In urma acestor evenimente rutiere si-au pierdut viata 120 de persoane si alte aproape 500 au fost grav ranite. In judetul nostru, numai in primele 3 luni ale anului s-au produs 9 accidente rutiere grave in urma carora 2 persoane si-au pierdut viata si alte 12 au stat in spital luni de zile pentru a se recupera.
Politistii rutieri spun ca astfel de acctiuni vor fi organizate frecvent atat la nivel national cat si la nivel local.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa