Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALAmenzi de peste 80 de mii de lei pentru soferii certati cu...

Amenzi de peste 80 de mii de lei pentru soferii certati cu legea

A fost weekend de foc pentru politistii sibieni! Peste 360 de conducatori auto au fost sanctionati pentru abateri de la normele de circulatie rutiera.  7 dintre ei sunt deja cercetati penal.

Cei mai multi conducatori auto au fost amendati pentru viteza excesiva. Permise s-au ridicat pentru viteza, depasiri neregulamentare sau neacordare de prioritate. Printre cei cu dosare penale se numara 3 conducatori auto prinsi beti la volan. Vorbim aici despre alcoolemii cu valori cuprinse intre 0,45 si 0,64 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Primul petrecaret incaput pe mana oamenilor legii este un barbat in varsta de 32 de ani din Agnita. La el s-a inregistrat si cea mai mare alcoolemie. Un tanar in varsta de 19 ani s-a ales cu dosar penal in Medias. Acesta a refuzat initial sa opreasca la semnalele politistilor si, incercand sa vireze pe o straduta laturalnica a intrat in coliziune cu poarta unui imobil. Cand au ajuns langa el oamenii legii au inteles repede de ce ii evitase baiatul. Si lui i s-a intocmit dosar penal pentru alcool la volan. Aceeasi soarta a avut-o si un alt conducator auto in varsta de 35 de ani.

Cu dosar penal s-a ales si un bacauan in varsta de 31 de ani. Barbatul a fost prins conducand o masina cu numere straine care fusese radiata din circulatie din 18 ianuarie.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa