duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăLOCALAmenzi de 9 mii de lei pentru transport ilicit de lemne

Amenzi de 9 mii de lei pentru transport ilicit de lemne

spot_img

Politistii sibieni au inceput saptamana in forta, cu noi actiuni pe campania „Scutul padurii”. Oamrnii legii au actionat cu precadere in zona Orlat-Gura Raului Poplaca si au depistat doi soferi care transportau fara drepr material lemnos. In urma controalelor s-au aplicat amenzi iar lemnele au fost confoscate.

Politistii de la Protectia Fondului Forestier au desfasurat in cursul serii de luni o ampla actiune de contro in 3 localitati sibiene recunoscute ca zone preferate de catre cei care se ocupa de taierea si transportul ilegal de lemne.

In timpul controalelor oamenii legii au tras pe dreapta doua masini care trabsportau material lemnos. Pentru ca datele din avizele de insotire a marfii nu coincideau cu cantitatile de lemne din masini, oamenii legii au aplicat doua amenzi in valoare de 9 mii de lei. De asemenea a fost confiscata cantitatea de aproape 4 metri cubi de cherestea rasinoasa. Este cea de a treia captura de lemne facuta de politisti in ultimele 2 saptamani. Actiunile vor continua si in perioada urmatoare. 

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa